Posle pretpremijere na Kustendorfu i prikazivanja na Kanskom festivalu, novi domaći film „MALI BUDO“, rediteljski prvenac Danila Bećkovića, imaće svoju premijeru 03. oktobra u multipleksu „Dolly Bell“ u Andrićgradu.

Ne propustite priliku da pogledate urnebesnu domaću komediju „MALI BUDO“ koja će vas nasmijati do suza i sigurno natjerati da ovaj film pogledate ponovo, jer je upravo ovakvo ostvarenje nedostajalo domaćoj kinematografiji poslednjih nekoliko godina. Ono u šta smo sigurni je da će se urnebesne replike iz filma „MALI BUDO“ prepričavati iz dana u dan.

Riječ je o crnohumornoj komediji u kojoj naslovnu ulogu igra Petar Strugar. Budo je sin podgoričkog hirurga na lošem glasu, koji se seli u Beograd.

Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja, koje će na duhovit način dočarati susret jednog mladića sa velikim gradom.

Pored Petara Strugara i Sergeje Trifunovića glumačku ekipu čine: Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić,  Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Uroš Jovčić, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

Film će na repertoaru našeg bioskopa biti u periodu od 03. do 09. oktobra u terminima 18:00/20:00 časova, a karte možete nabaviti na blagajni multipleksa „Dolly Bellsvakog dana od 17:00 časova ili rezervacijom na broj 066 234 535.