SUBOTA, 11.5.2013.

Dis-teatar Banja Luka

“OBIČNA PRIČA O LJUBAVI“

 

Žanr: Komedija
Autor: Novica Bogdanović
Trajanje: 75 min.
Vrijeme: 22:00
Mjesto: Mala sala multipleksa “Dolly Bell“

Obicna prica o ljubavi

Četvoročlana glumačka ekipa (Željko Kasap, Maša Mirković, Nataša Krivošija i Bogdan Crnobrnja) oduševljava pozorišnu publiku gdje god da se pojavi. Režiju ovog komada, čija se fabula zasniva na tome da ljubav iz korjena može da promjeni čovjeka, potpisuje Novica Bogdanović.

Željko Kasap glumi muzičara koji živi punim plućima i ne mari mnogo za ono što drugi kažu. Njegov život menja slučajni susret i neobične okolnosti koje izmiču kontroli… ..

Publika redovno uživa u ovoj priči i prilično je zainteresovana za tu temu, u kojoj gotovo svako može da pronađe i sličan primer u svakodnevnom životu, a ovu predstavu pozdravljaju gromoglasnim aplauzom.

Predstava je premijerno izvedena 2009. godine u Banjaluci. Do sada je doživjela 72 izvođenja, te je nastupala i na pozorišnim festivalima u Nišu, Smederevu, Beogradu, Tuzli, Mrkonjić Gradu, Novom Gradu, Kozarskoj Dubici, Srebrenici, Brodu, Lincu…

 

 

Subota, 11.5.2013.

Teatar Harlekin Postojna, Slovenija

“A, E, I…“

Žanr: Komedija
Autor: Nenad Muždeka
Trajanje: 40 min.
Vrijeme: 20:00
Mjesto: Trg Nikole Tesle, Andrićgrad

HARLEKIN VL IMG_0009

A, E, I… je naša nova prestava sa kojom na smiješan način prikazujemo naše viđenje svijeta od nastanka čoveštva, pa sve do pretpostavljenog kraja, koji je, kako kažu, trebao da se dogodi 21. december 2012. Baš taj datum, koji je neke plašio, a druge opet punio pozitivnom energijom i nadahnućem, konačno će promijeniti svijet! Nama je to bila inspiracija za novu predstavu. Predstava je prvih 5 minuta komedija, sledećih pet minuta akcija, zatim drama, na to opet akcija, a zadnji dio borba za preživljanjem kako nas, tako i publike! Kraj je veoma istinit i govori o novom scenariju koji najavljujemo.

 

Igraju:

A – Drago Posega

E – Nenad Muždeka

I  – Mitja Kranjc

 

 

 

Ulaz slobodan.

DOBRODOŠLI!

S Poštovanjem, Andrićgrad.