snogu-final

U subotu 24.08. imaćete priliku da pogledate stand up comedy predstavu u izvođenju Peđe Bajovića na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu sa početkom u 21:00h. Ulaz slobodan.

Cjelovečernja stand up comedy predstava S NOGU je na svojoj inauguracijskoj turneji, u rano proljeće 2012. godine, nasmijala preko dvije hiljade Srba, Hrvata, Crnogoraca, Slovenaca, Bosanaca sa sve Hercegovcima… Ako se pitate zašto – zato što su svi oni u toj predstavi!

To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji…uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… i tako dalje sve do nepriznatog Plutona.

- Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi…

- Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?

- Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca, u krevetu ili u novčaniku?

- Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?

- Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?

- A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

 

Još više pitanja i još manje odgovora dobićete u ovom druženju sa Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU!

Više o Peđi Bajoviću na:

http://www.pedjabajovic.com/