DSC_0220

27. mart

Predstavnici Andrićgrad d.o.o. potpisali su danas ugovor o sponzorstvu sa mladim višegradskim karatistom Nikolom Polugom o finansiranju njegovog  odlaska na svjetsko prvenstvo u karateu koje se 09. maja ove godine održava u Melburnu, Australija.

- Ovo je za mene veliki korak ka ostvarenju mog sna. Presrećan sam što ću otići na svjetsko prvenstvo i daću sve od sebe da se vratim sa medaljom i opravdam ukazano povjerenje. Takmičenje na ovom prvenstvu mi  mnogo znači, i baš u trenutku kada sam mislio da neću naći sredstva za put u Australiju ljudi iz uprave Andrićgrada su me pozvali saopštivši mi najradosniju vijest – da će finansirati sve troškove odlaska na svjetsko prvenstvo.

Nikola Poluga je trostruki svjetski šampion u karateu, 2 puta u kadetskoj i  1 u juniorskoj konkurenciji u individualnoj kategoriji i ima i bronzanu medalju sa svjetskog prvestva u ekipnoj kategoriji.

Jedan od najuspješnijih sportista Višegrada i ponosni predstavnik Republike Srpske braniće boje naše zastave 09. maja u Melburnu i mi mu želimo svu sreću i osvajanje medalje.