Данас је свечано отворена дјечија играоница у Андрићграду.

Више од стотину малишана уживало је у новој понуди са најмодернијим атракцијама.

“Драго нам је што су нови садржаји, тобогани, љуљашке, тромболине, рингишпил, пењање по зиду, лавиринт, одушевили наше најмлађе госте. Овом приликом захваљујемо се дјеци, као и њиховим родитељима што су учинили да се у Андрићграду зачује најљепша музика. Дјечија граја је најбоља мелодија за промоцију и развој Андрићграда, и нашег Вишеграда. Колектив Андрићграда захваљује се свим посјетиоцима који су нам пружили подршку и исказали захвалност за нови дјечији садржај” – саопштено је из Андрићграда.

Из Каменог туристичког комплекса најављују у наредним данима отварање и рођендаонице која ће бити у склопу играонице.

Свим љубитељима пловног туризма препоручују вожњу Лотиком, највећом атракцијом на Дрини.

BROD-PREDNJA-A5

Андрићград, уз подршку ОЦ “Јахорина” креће у нове туристичке пројекте у Вишеграду. Аква парк и нови туристички садржаји повезаће Јахорину, Андрићград, Мећавник и Мокру Гору са Златибором.

Андрићград и Вишеград биће незаобилазна туристичка, културна и образовна мјеста у Републици Српској која ће поред Јахорине бити туристички бисер, не само Српске, већ и региона, поручено је недавно на медијском представљању нових планова идејног творца Емира Кустурице, представника државног капитала у Андрићграду Недељка Елека и министра трговине и туризма у Влади Републике Српске Дениса Шулића.

Извор: 369portal.com