„Jazz Poesy Cabaret“ одржаће концерт 23. јуна у Андрићграду на Тргу Николе Тесле од 19:30 часова, а публика ће имати прилику да први пут слуша уживо овај јединствени спој џез музике, кабареа и поезије.

Уз много полета, чланови овог јединсвеног џез-поетско-кабаретског састава спремни су за нове наступе и сусрете са новом публиком. Највеселији и најпричљивији међу њима, Небојша Курузовић, надахнут је и пред новим наступима.

„Неки иду на висинске припреме, а нама се душа одмара крај Дрине. Од концерте у Андрићграду очекујемо лијепо вријеме и још љепше успомене на неке нове Џез Поези пријатеље“, рекао је самопроглашени пјесник Курузовић, најавивши и нека даља путовања која их очекују.

koncert2

„Биће то лијепа увертира за концерте који нас очекују у Санкт Петербургу, што је још једна ријека која нама морнарима са Врбаса увијек одговара“, додао је Курузовић уз поруку свима „Уживајте у поезији и џезу ,а ми ћемо у љету!“

У жељи да представи свој рад што широј публици у Републици Српској и БиХ, у оквиру домаће турнеје, осим концерата у Требињу, Фочи и Вишеграду, Џез поези кабаре свираће и у Сарајеву и Бањалуци и представити пјесме са свог првог албума.

koncert3

Џез поези кабаре је у децембру 2017. године у продукцији РТРС-а издао свој први албум „Не правдам се, већ се исповиједам“, а у оквиру његове промоције планирана је турнеја у земљи и иностранству.

Концерти у Фочи и Вишеграду одржавају се под покровитељством Министарства просвјете и културе Републике Српске, а у организацији Центра за креативни рад „Добри медо“ и Удружења „Рез“.

У случају невремена концерт ће бити одржан у пивници „Код Швејка“.