Ново остварење редитеља Данила Бећковића и сценаристе Димитрија Војнова „Јесен самураја“ биће премијерно приказан у мултиплексу „Доли Бел“ у сриједу 12. октобра 2016. године са почетком у 20:00 часова.

Публици ће се представити режисер филма Данило Бећковић и чланови глумачке и аутореске екипе филма.

Резервације карата за премијеру филма можете извршити на број 066/234-535. Пошаљите путем СМС-а Ваше име, презиме, датум и број карата. Резервације важе петнаест минута до почетка пројекције за коју сте извршили резервацију.

Карте можете преузети на дан премијере 12. октобра 2016. године на благајни мултиплекса „Доли Бел“ од 15:00 часова.

Јесен самураја“ је романтична комедија са много смијеха, али и њежних емоција. Главни јунак, Владица је професионални каратиста, шармантни бонвиван који је некада био велики таленат, али није направио велику каријеру због превелике склоности ка проводу и ноћном животу.

По окончању каријере враћа се у родни град и заљубљује се у Снежану и везује за њу и њеног малог сина Вукашина. Владица жели да се брине о њима, али схвата да не умије да ради ништа осим каратеа.

Његова потрага за послом који би му омогућио да брине о породици коју је управо почео да ствара, доводи га у низ урнебесних ситуација.

Главне улоге у филму тумаче: Петар Стругар, Христина Поповић, Никола Којо, Сергеј Трифуновић, Андрија Милошевић, Весна Тривалић, Катарина Жутић, Миодраг Мики Крстовић, а по први пут на филму појављује се седмогодишњи Петар Новићевић.

ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА 12. ОКТОБРА 2016. ГОДИНЕ У 20:00 ЧАСОВА
 
ПУБЛИЦИ ЋЕ СЕ ПРЕДСТАВИТИ РЕЖИСЕР ФИЛМА ДАНИЛО БЕЋКОВИЋ И ЧЛАНОВИ ГЛУМАЧКЕ И АУТОРСКЕ ЕКИПЕ
 
КАРТЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ НА БЛАГАЈНИ МУЛТИПЛЕКСА „ДОЛИ БЕЛ“ ОД 12:00 ЧАСОВА
 
Резервације карата можете извршити на број +387 66 234 535.
 
Пошаљите путем СМС-а Ваше име, презиме, датум и број карата. Резервације важе петнаест минута до почетка пројекције за коју сте извршили резервацију.