После претпремијере на Кустендорфу и приказивања на Канском фестивалу, нови домаћи филм „МАЛИ БУДО„, редитељски првенац Данила Бећковића, имаће своју премијеру 03. октобра у мултиплексу „Доллy Белл“ у Андрићграду.

Не пропустите прилику да погледате урнебесну домаћу комедију „МАЛИ БУДО“ која ће вас насмијати до суза и сигурно натјерати да овај филм погледате поново, јер је управо овакво остварење недостајало домаћој кинематографији последњих неколико година. Оно у шта смо сигурни је да ће се урнебесне реплике из филма „МАЛИ БУДО“ препричавати из дана у дан.

Ријеч је о црнохуморној комедији у којој насловну улогу игра Петар Стругар. Будо је син подгоричког хирурга на лошем гласу, који се сели у Београд.

Очеве пријатељско-рођачке везе и везице убациће га у ковитлац црнохуморних дешавања, које ће на духовит начин дочарати сусрет једног младића са великим градом.

Поред Петара Стругара и Сергеје Трифуновића глумачку екипу чине: Петар Божовић, Тихомир Станић, Христина Поповић, Александра Јанковић, Слободан Ћустић, Андрија Милошевић, Милорад Капор, Стефан Бундало, Урош Јовчић, Славиша Чуровић, Танасије Узуновић, Јелена Ракочевић, Марко Кон, Тома Курузовић и Марко Баћовић.

Филм ће на репертоару нашег биоскопа бити у периоду од 03. до 09. октобра у терминима 18:00/20:00 часова, а карте можете набавити на благајни мултиплекса „Dolly Bellсваког дана од 17:00 часова или резервацијом на број 066 234 535.