Veliko, i ne baš tako dugo očekivano filmsko ostvarenje trilogije Hobbit, u multiplexu “Dolly Bell“ u Andrićgradu, premijerno će biti prikazan 15.12.2013. godine u terminu 20:00 časova. Film će na repertoaru biti do 26. decembra. Karte za filmsku predstavu možete kupiti, ili rezervisati na šalteru bioskopa od 17:00 časova.

SINOPSIS:

Hobit: Smaugova pustoš, nastavlja pratiti avanture Bilba Bagginsa na putovanju u društvu čarobnjaka Gandalfa i trinaest Patuljaka predvođenih Thorinom Hrastoštitom u epskoj misiji ponovnog osvajanja Pustogore i vraćanja izgubljenog kraljevstva Erebora.
Nakon što uspijevaju preživjeti početak neočekivanog putovanja, članovi Družine nastavljaju prema istoku, a na putu će sresti Mjenjolika Beorna i Velike paukove u zloglasnoj i opasnoj šumi Mrkodol. Nakon što pobjegnu Šumskim vilenjacima, hrabri junaci kreću prema Jezergradu i naposljetku stižu do Pustogore, gdje će se suočiti s najvećom opasnošću, bićem strašnijem od bilo kojeg živućeg stvora koje će testirati ne samo njihovu hrabrost već i snagu njihova prijateljstva te koliko je uopće bilo mudro poći na ovakvo putovanje – zmajem Smaugom.

IZVORNO IME: The Hobbit: The Desolation of Smaug
REŽIJA Peter Jackson 
ULOGEMartin FreemanIan McKellenRichard Armitage 
ŽANRfantastična pustolovina
TRAJANJE: 161 min.
GODINA: 2013
CIJENA: 3 KM