U petak 08.11. sa početkom u 21:00h, u pivnici kod Švejka u Andrićgradu, nastupiće rock sastav “Moondance“.

Sastav Moondance iz Užica osnovan je 2003. godine.

Prvi studijski album „Između glave i srca“ objavili su u godini osnivanja pod etiketom najveće izdavačke kuće u Srbiji – PGP RTS.

Obzirom da su u postavi Moondance odlični instrumentalisti i vanserijski vokalni solista Nebojša Milutinović, koga je šira javnost upoznala tokom prve sezone kultne emisije “3K dur” u kojoj je stigao do super finala, riječ je o grupi koja svoj kvalitet najbolje prikazuje na koncertnim nastupima.

Moondance je u svojoj karijeri zabilježio veliki broj nastupa, što festivalskih što samostalnih, a osim autorskih pjesama često u svoj repertoar uvrste i pažljivo odabrane pjesme drugih izvođača.

Nebojša Milutinović (gitara, vokal), Miloš Skoković (bas gitara), Ljubodrag Vukadinović (klavijature) i Aleksandar Vasiljević (bubanj) najavljuju novi studijski album koji će se pojaviti pod imenom „Tell your boss to shut the fuck up!“. Ova godina ima posbenu važnost za momke jer slave desetogodišnjicu od izbacivanja prvog albuma, a tu je svakako i promocija novog albuma. Frontmen Nebojša Milutinović Mita kaže da tokom snimanja novog albuma nisu razmišljali o „hitovima“ već samo o pjesmama, a prvi singl „Failed“ koji možete poslušati u videu ispod teksta, govori o otuđenju i nestajanju empatije prema nesreći koja zadesi nekog drugog.

Užičani koji važe za odlične instrumentaliste koncertnu prmociju albuma počeće u Beogradu 22. novembra, dok će „Tell your boss to shut the fuck up!“ novosadskoj publici biti prezentovan 6. decembra!