Deset godina postojanja grupe Moondance upravo se navršava, a lider Nebojša Milutinović sa svojim saborcima tim povodom poklanja novi, drugi po redu, album pod imenom “Tell Your Boss To Shut The Fuck Up”. Album je dostupan za besplatno preuzimanje, a za kolekcionare i u CD formatu.

Dragi prijatelji, pred Vama je album ‘Tell your boss..!’,  koji predstavlja suštinu svega što nas petorica kao muzičari i kao ljudi imamo da kažemo. Takođe koristim ovu priliku da se još jednom zahvalim svima koji su nam pomogli na bilo koji način. Ukoliko nam ova ploča otvori neka nova vrata, naše zadovoljstvo će biti potpuno. Na kraju, pozivam sve ljude da odvoje malo vremena i preslušaju album. Ubjeđen sam da neće zažaliti.”, poručio je Nebojša Milutinović.

Za razliku od prvog albuma, objavljenog prije tačno deset godina u izdanju PGP RTS, na kome su sve pjesme otpjevane na maternjem jeziku, “Tell your boss to shut the fuck up” sadrži devet na engleskom i jednu pjesmu na srpskom jeziku. Na ovom albumu, koji odiše kombinacijom roka, fanka, soula i grandža, gostovali su mnogi poznati muzičari. Na izdanju je prisutna žanrovska šarenolikost, a Milutinović je naglasio da im nije bila želja da ”svaštare…, već je to sublimacija uticaja, iskustva, sviračkog i pjevačkog umijeća i velikog broja svirki u deset pjesama“.

Koncertna promocija albuma počela je u Valjevu (klub Ostrvo) u petak 16. novembra, nastavila se 22. novembra u Beogradu (klub Akademije 28), dan kasnije u Novoj Varoši (Pub), zatim će “Tell Your Boss To Shut The Fuck Up” uz mnogobrojne obrade svjetskih i domaćih rok klasika moći da čuje publika u Višegradu (Švejkova rezidencija u Andrićgradu), u Kosovskoj Mitrovici 30. novembra (CRYM), potom nastupaju u novosadskom klubu Foxtrot 6. decembra, a posljednji za sada potvrđeni datum u okviru turneje je 14. decembar kada će svirati i uživo predstaviti novi album u Arilju (klub Haustor).

Obzirom da su u postavi Moondance odlični instrumentalisti i vanserijski vokalni solista Nebojša Milutinović, riječ je o grupi koja svoj kvalitet nabolje pokazuje na živim nastupima.