U subotu, 17. novembra, u 20 časova održaće se premijera filma „Artiljero“, novog filma Srđe Anđelića.

Na premijeru dolaze:
Reditelj: Srđa Anđelić
Glumci: Jovan Kolarić, Ana Konjović, Iva Kosovac, Boris Jager, Zoran Cvijanović, Petar Božović
Producent: Milko Josifov

Priča prati Malog (Jovan Kolarić) koji je odrastao uz priče o uspesima Crvene zvezde, a da sam nikada nije okusio radost velike pobede. Nedostaje mu neko na koga bi se ugledao. Upoznaje Anu (Ana Konjović) kojoj na poseban način svetlucaju oči. Ana od života očekuje značajan događaj, ali sve se uvek pretvara u rutinu. Za taj poseban događaj je zadužen Mali. On joj u poverenju otkriva plan povratka svog heroja iz detinjstva – Nemanje Vidića. Ani sve deluje naivno, ali korak po korak, ona prestaje sa pitanjima i sledi strast svog dečka.

Uskoro će slično početi da se ponaša i okruženje. I najveći cinici postaju ubeđeni u uspeh te “fiks” ideje, čak i stariji brat Zlaja (Nebojša Glogovac), bivši vođa navijača, komšiluk i tribina. Jureći za kapitenom Mančester Junajteda, odjednom, Mali sam postaje heroj. Ana sve snima mobilnim telefonom i forsira srećan kraj…

Pored Jovana Kolarića, Ane Konjović i Nebojše Glogovca, u filmu igraju Petar Božović, Aleksandra Janković, Iva Kosovac, Zoran Cvijanović, Vujadin Milošević, Goran Radaković, Predrag Bjelac, Danijela Vranješ, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Nebojša Bakočević, Boris Jager, Balša Đogo, Marko Jocić, Marko Gvero i drugi.

Cijena ulaznice je 3 KM.